Haber

2022 Yılının En Başarılı Bürokrat Ödülü KARAMAN OLDU

6 Aralık Pazartesi günü Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney etabı Maltepe’de düzenlenen ‘En Başarılı Sivil Toplum Ödülleri’ ödül törenine sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Bürokrasi alanında Yılın En Başarılı Bürokrat Ödülü, Çalışma Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı Metin Karaman’a gösterdiği üstün çaba ve başarılarından dolayı hemen hemen tüm hemşehrilerimizin oylarıyla verildi. ülkesi ve ülkesi için çalışıyor ve Yılın En Başarılı Bürokratı seçildi.

Ödülünü Ankara Sivil Toplum Platformu Onursal Lideri Veli Sarıtoprak ve Çorumlu Sanayici İşadamları Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Darıcıoğlu takdim etti.

Karaman yaptığı konuşmada, “Beni bu ödüle layık gören tüm STK temsilcilerine ve Ankara Sivil Toplum Platformu üyelerine teşekkür ediyorum, bu ödül aynı zamanda daha çok çalışmam için bir başlangıç ​​noktası oldu, bugüne kadar emek verdim. Uzun yıllar devletin çeşitli kademelerinde görev aldım, çok yakında da yapmaya devam edeceğim.Bir ara yeni bir yapılanmaya giderek Türkiye genelinde faaliyet gösteren Çorumlu Bürokratlar Derneği’ni kurduk,

Bu Dernek ile birlikte hemşerilerimiz için daha nice güzel çalışmalara imza atacağımızı sizlerle paylaşmak isterim. Sloganımız “Çorumlunun yaptığını kimse yapamaz.”

Gecede ayrıca Mehmetçik Vakfı Başkanı Engin Durak, Lösev Lideri Dr. Üstün Ezer ve Ankara İstihbarat Vakfı lideri Emrehan Halıcı’ya da ödülleri verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu