Haber

Ankara’da kuvvetli sağanak yaşamı felç etti: Metro seferleri aksadı

Ankara’da iki gündür devam eden sağanak, akşam saatlerinde de etkisini sürdürdü. Birçok ilçede sağanak sele neden olurken, birçok ev ve iş yerini su bastı. Suyla dolan yollarda araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, trafiktekiler zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle hasarlı trafik kazaları da meydana gelirken, sağanağa hazırlıksız yakalananlar, kapalı alanlarda yağışın dinmesini bekledi.

EGO DUYURDU: METRO SEFERLERİNDE AKSAMA

​EGO Genel Müdürlüğü, şehirde etkisini gösteren sağanak sonrasında, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve Yenimahalle metro istasyonları arasında ulaşımın ring otobüsleri ile sağlanacağını duyurdu. EGO Genel Müdürlüğü’nün, sosyal medya hesabından paylaşılan duyuruda, “Değerli vatandaşlarımız, Ankara’yı etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle Ankara Metrosu Akköprü İstasyonu’nda su seviyesi yeniden kritik seviyeye yükselmiştir. Bu nedenle, Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle İstasyonları arasında ulaşım ring otobüsleriyle sağlanacaktır” denildi.

Sağanağın arttığı kentte Çankaya, Sincan ve Mamak ilçesinde bulunan bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İş yerleri ve evlerde bulunan eşyalar su baskınları nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

(HABER MERKEZİ)

haber-tasova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu