Yaşam

Bej Modası 2023’e damgasını vurdu! Kombinlerinizin Yıldızı Olacak Bej Elbise Önerileri

2023 yılına damga vuran renklerin ortasında yer alan bej, gerçek yükselişini yaz aylarına doğru artırarak popülerliğini korumaya devam ediyor. Bu günlerin en popüler renklerinin ortasında görülen bejin bu kadar sevilmesinin sebeplerinden biri de yükselen ‘Eski Para’ tarzı. Peki, hangi bej eserlerin bilindiğini biliyor musunuz? Bej yüklü kombinler nasıl yapılmalı veya bejin başrolde olduğu görünümler nasıl yakalanmalı? Yılın en popüler rengi olan beji hangi eserlerde tercih edebileceğinizi gelin birlikte inceleyelim! 

‘Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir.’

‘Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’

1. Bej kargo pantolon

Bu yılın en çok tanınan bej çalışmaları arasında yer alan kargo pantolon modellerinin yazın en sık kombinlenen modüllerinden biri olacağını söyleyebiliriz. Özellikle yükselen sokak stili görünümlerinde yer alan bu modül uzun süre trendlerde yerini alacaktır.

İncelemek isteyenler için eserin linki Burada.

2. Bej saten gömlek

Bej denilince akla gelen saten gömlek modellerini paylaşmamak elde değil! Bu yaz şortlarla kombinleyebileceğiniz bej saten gömlekler kesinlikle kullanmanız gereken modüllerin başında geliyor. Sizler için seçtiğimiz bu eseri incelemeden geçmemenizi öneririz.

İncelemek isteyenler için eserin linki burada.

3. Bej bol pantolon

Kargo pantolon modellerinin yanı sıra bej kumaş pantolon modelleri de bu yazın en çok tercih edilen çalışmaları arasında yer alacak. Üstelik yıldız modüllerin ortasında yer alması gereken bu çalışma modellerinin geceden gündüze pek çok manzaraya ev sahipliği yapacağını söyleyebiliriz.

incelemek isteyenler Buradatıklayabilirsiniz.

4. Bej büyük beden tişört

Bildiğiniz gibi oversize t-shirt modelleri tüm zamanların en çok tercih edilen modüllerinden biridir. Ayrıca yaz kış trendlerinden olan oversize t-shirtler bu yıl bej renk modelleriyle çokça tercih ediliyor. Trend bir görünüm yakalamak istiyorsanız seçtiğimiz bej t-shirt modeline göz atabilirsiniz.

İncelemek isteyenler için eserin linki Burada.

5. Bej korse kemeri

Korse tarzı kemer modelleri geçen yıldan beri trendler arasında yerini koruyor. Özellikle bej tonlarında birbirinden şık korse kemer modelleri 2023 trendlerinin başında gelmekte ve oldukça fazla tercih edilmektedir. Gömlek ya da tişörtlerle kombinleyebileceğiniz korse tipi kemer modellerini mutlaka incelemenizi öneririz.

İncelemek isteyenler için eserin linki Burada.

6. Bej örgü plaj elbisesi

Bu yazın hit kesimlerinden biri olmaya aday plaj elbiseleri özellikle bej rengi modelleri ile beğeni topluyor. Örgü modasını günümüze taşıyan bu kesimin 2023 yazına kaba bir giriş yapacağını söylesek sanırım abartmış olmayız.

İncelemek isteyenler için eserin linki Burada.

7. Bej bel çantası

Bel çantası olmadan olmaz! Mugo markasının bel çantası modelleri tüm zamanların en kullanışlı işlerinden biridir. Üstelik yılın renklerini taşıyan modelleri ile hem çok modern hem de son derece kullanışlı!

Ürün linki için tak tak!

8. Bej hasır çanta

Bej denilince akla gelen ve doğal olarak yazın hasır çanta modelleri 2023 yılının en trend modüllerinden biri. bej renk seçenekleri. Sizler için seçtiğimiz hasır çanta modelini incelemeden geçmemelisiniz.

Ürün bağlantısı Burada.

9. Bej Crocs terlikler

Her dönemde olduğu gibi bu sezon da Crocs terlikler trend. Özellikle bej ve tonlarıyla öne çıkan Crocs terlik modelleri 2023 yazının en belirleyici çalışmalarının ortasında diyebiliriz. Yaz boyu kullanabileceğiniz basic bir terlik modeli arıyorsanız bizce bu modeli inceleyebilirsiniz.

İncelemek isteyenler için eserin linki Burada.

10. Bej mandallı toka

Mandal toka çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Kurtarıcı aksesuar modellerinin ortasında yer alan dilli toka modelleri bu yaz bej tonları ile göz dolduruyor. Sizler için seçtiğimiz cırcırlı toka modelinin günümüz aksesuar trendinin en çok tanınan parçası olduğunu belirtmek isteriz.

İncelemek isteyenler için eserin linki Burada.

11. Bej motorcu taytı

Tayt giymeyi seviyor ama klasik modellerin görünümünden sıkıldıysanız dönemin en trend bej biker taytlarına göz atabilirsiniz. Yaz yaklaşırken sizin için seçtiğimiz bu çalışmaya mutlaka göz atmalısınız, diyelim!

İncelemek isteyenler için eserin linki Burada.

12. Bej kısa kot ceket

Ekin işlerinden vazgeçemeyenler bu parçaya aşık olacak! Rengi ve bir diğer göz alıcı tasarımıyla farklı olan bu kot ceketi kaçırmamalısınız. Özellikle yaz gecelerinde tercih edebileceğiniz cool bir model arıyorsanız bu ceket tam size göre diyebiliriz.

İncelemek isteyenler buraya tıklayabilir.

13. Bej yağmurluk

Mevsim ne olursa olsun yağmurlu bir gün yakalama ihtimali her zaman vardır. Bu nedenle şık bir yağmurluk modelinin dolabınızda hatta gerekirse arabanızda olması gerektiğini söylemek abartı olmaz.

incelemek isteyenler Buradatıklayabilirsiniz.

14. Bej şort

Tüm bu çalışmaların yanı sıra bej bir şort modelini önermeyiz. Bu yaz çok yakışacağını düşündüğümüz bu şort modeli hem rengi hem de modeli ile tarzınızı tamamlayacak kurtarıcı bir kesim.

merak edenler için link Burada.

15. Bej keten gömlek

Keten gömlek modelleri yaz için en uygun modüllerden biridir. Özellikle bej renklerde keten gömlek modelleri bu dönemin en hit kesimleri arasında yer alıyor. Bu yaz giyebileceğiniz trend bir keten gömlek almak istiyorsanız, seçtiğimiz modele bayılacağınızın garantisini verebiliriz.

İncelemek isteyenler için link Burada.

haber-bala.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu