Haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: ‘Listeler mükemmel olmayabilir ama bu ruh ve değişim inancıyla iktidara yürüyeceğiz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adaylarını belirlerken istediklerini tam olarak gerçekleştiremediklerini belirterek, “Listeler mükemmel olmayabilir. Her yerde istediğimizi yapamadık ama bu ruh ve değişim inancıyla hareket ettik. Sizlerin desteğiyle bu parti değişecek ve iktidara gelecektir, söz veriyoruz.” söz konusu.

Özel, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda partisinin Manisa belediye başkan adaylarını tanıttı.

Özel, konuşmasında ilk büyük sınavı 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimleri’nde vereceklerini ve seçimlerde halkın egemenliğini kurmak istediklerini belirterek, Türkiye’nin en büyük sorununun enflasyon ve hayat pahalılığı olduğunu kaydetti.

Özel, hem Türkiye’de hem de Manisa’da değişimin peşinde olduklarını, yeni bir yolda yürüdüklerini, güçlü, genç ve dinamik bir kadronun görev başında olduğunu belirtti.

Önümüzdeki günlerde İzmir’de aday tanıtım töreni düzenleyeceklerini belirten Özel, İzmir’de seçilecek yerlerden 9 kadın adayı gösterdiklerini, 40 yaş altı 14 adayın bulunduğunu ve adayların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. eğitimli.

Özel şunları söyledi:

“Bütün Türkiye’ye sesleniyorum. Listeler mükemmel olmayabilir. Çünkü geldik, takvimi önümüze bulduk. Her yerde yeterli kadın aday yoktu. Bundan sonra da olacak. Her yerde gençler yoktu. Gerektiğinde teşvik edilir veya yok edilir. Bundan sonra olacak. İstediğimiz her yerde istediğimizi yapamadık ama bundan sonra bu olacak. “Değişim ruhu ve inancıyla, sizlerin desteğiyle bu parti değişecek. ve iktidara geleceğimize söz veriyoruz.”

Özel, 31 Mart’ta seçmenin ülkeyi yönetenlere sarı kart göstereceğini, çeşitli oyunlarla CHP’nin yalnızlaştırılmaya çalışıldığını öne sürdü.

İttifakla seçime gitmeye çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını belirten Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ittifakı Ankara’da kurmayı çok isterdim ama yapamadım. Olmadı, denedik ama olmadı. Kimseyi suçlamıyorum. Herkese kendi konumundaki hakkı veriyorum. . Bir CHP’li bu ittifakı kuramadıysa, on bin CHP’li kurabilir. Komşunuzla bu ittifakı kurun. Vatan yüreğinizde, “Milletini, bayrağını seven tüm Manisa halkıyla bu ittifakı kurmak sizin görevinizdir.” ve Atatürk. Senden bunu bekliyorum.”

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, konuşmasında seçimlerde tüm Manisalı hemşerilerinden destek istedi.

Konuşmaların ardından Zeyrek ve ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

konyaaltiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu