Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazının Çıkarılma Tarihini Açıkladı

ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sn. Ali Camii’nde kıldırdığı Cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Deprem bölgesinde çalışmaların devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel atma ve zemin etüt çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Deprem bölgesindeki çalışmalara değindi

erdoğan “11 ilin tamamında hem temel atma, hem konut teslimleri hem de köy evlerinin teslimleri devam ediyor. Vatandaşlarımdan 1 yıllık süre istedim. İnşallah bu konutları hızla bitirip hak sahiplerine teslim edeceğiz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız yoğun bir şekilde çalışıyor “Bir tarafta enkaz kaldırma çalışmaları var. Zemin etütleri yapılıyor” dedi.söz konusu.

“20 Nisan arifesinde lansmanı yapıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Karadeniz gazının çıkarılacağı tarih hakkında konuştu.

erdoğan Gücümüz yettiği takdirde 20 Nisan akşamı doğal gazımızı çıkaracağız. Şu anda bütün hesaplar, hesaplar bunun üzerine.”şeklinde konuştu.

“Şehir hastanelerimiz Cleveland’ı geride bıraktı”

Şehir hastaneleriyle ilgili bir soru üzerine Türkiye’nin sağlıkta üst ligde olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Şehir hastaneleri hani eskiden, hele Kılıçdaroğlu Bey SSK’nın genel müdürüyken oradaki rehin alma ve rehin alma dönemleri, o zaman bu hastanelerin durumu ortadaydı. Her taraf pis, rezalet. Galoş satıyorlardı. Kan, pislik böyle bir durumdu. Şu anda şehir hastanelerimizde vatandaşlarımızın huzuru var. Hastalar şifayı olduğu yerde yakalar. Sağlık sektöründe kendine benim diyen ülkelerin hastaneleriyle rekabet halindeyiz. Herkes konuşuyor Cleveland, şehir hastanelerimiz şu anda Cleveland’ı geride bıraktı. Şehir hastanelerimizi önümüzdeki dönemde de büyütmeye devam edeceğiz.

kartepeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu