Haber

Depremzedeler için yardım toplayan Şahkulu Sultan Vakfı’na silahlı saldırı! Taciz iddiası var

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, depremzedeler için yardım toplayan Şahkulu Sultan Vakfı’nın İstanbul Pendik şubesine silahlı saldırı düzenlendi. Bir kişi ayağından yaralandı.

İTİRAZ İDDİASI

Şahkulu Sultan Tekkesi’ne düzenlenen saldırının, depremzedeler için toplanan yardımların yüklü olduğu kamyonu kaçırma girişimi sırasında meydana geldiği iddia edildi.

“TIRA EL KOYMAK İSTEDİLER”

Saldırıyla ilgili olarak Şahkulu Sultan Tekkesi Başkanı Beyzade Özkahraman, “Pendik şubemiz var. Depremzedeler için yüklü miktarda bağış topladı. Şahkulu’da toplanan bağışlarla birlikte Anadolu’ya sevk edildi. TIR’lar. Depremde çok uğraştık. TIR’lardan birine el konulmasını istediler. Gasp. “Böyle bir durum olduğunu anladık. Çocuklar da teslim olmamak için direndi. Bu direniş sırasında silahlar ateşlendi. Bir arkadaşımız yaralandı. Olay gasp gibi görünüyor” dedi.

HDP’NİN VEKİLİ DE PAYLAŞTI

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, saldırıyı sosyal medya hesabından duyurdu. Kenanoğlu, “Şahkulu Sultan Vakfı Pendik Şubesi’ne silahlı saldırı…” paylaşımında bulundu.

arabanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu