Ekonomi

PayPal, dolar cinsinden stablecoin’i piyasaya sürüyor

PayPal’dan yapılan açıklamada, PYUSD’nin stablecoin’lerin ödemeler için sunduğu fırsata katkıda bulunmak üzere tasarlandığını ve dolar mevduatı, hazine bonosu vb. nakit eşdeğerleri ile desteklendiği vurgulandı.

PayPal USD’nin dolar için 1’e 1 oranında sunulduğu bildiriliyor ve uygun ABD PayPal müşterileri bugünden itibaren PYUSD satın alıyor ve burada orta-PayPal ve uyumlu harici cüzdanları aktarabilecek ve ödeyebilecek, PYUSD ile para satın alabilecek ve rastgele bir destek alabilecekler. değişme. Kripto para birimini PYUSD’ye ve PYUSD’den dönüştürebildiği bildirildi.

PayPal İcra Kurulu Başkanı (CEO) Dan Schulman, dijital para birimlerine geçişin, hem dijital olarak yerli hem de ABD doları olan prestij para birimine kolayca bağlanan istikrarlı bir araç gerektirdiğini belirtti.

PayPal’ın yenilik ve uyumluluğa olan bağlılığıyla müşterilerine yeni deneyimler sunma konusundaki geçmiş performansına işaret eden Schulman, bunun PayPal USD aracılığıyla dijital ödemelerin büyümesine katkıda bulunmak için gerekli temeli oluşturduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu