Ekonomi

Popüler analist, Bitcoin rallisini tetikleyebilecek makro göstergelere dikkat çekiyor

Investing.com – BitcoinDestekçisi olarak öne çıkan Samson Mow, Bitcoin’deki ralli beklentisinin geçerliliğini korurken takip edilmesi gereken bazı makro göstergeleri sıraladı.

Samson Mow’un X konusunda sıraladığı göstergeler arasında öne çıkanlar; ETF fon girişleri, BTC Hash oranı, Bitfinex döviz balina hareketleri ve 200 günlük yüklü hareketli ortalama.

Özellikle kripto borsası Bitfinex’teki balina hareketlerine odaklanan analist, platformdaki büyük yatırımcı tasarruflarına dikkat çekti.

Yatırımlarınıza değer katmanın en akıllı yolu InvestingPro’dan geçiyor! Borsa verilerinden gerçeğe uygun değere, sağlık durumundan profesyonel grafiklere kadar her şey burada. Artık seçtiğiniz planda %60’a varan indirimden yararlanabilirsiniz. 31 Ocak’a kadar INVTROZEL2 kodlu 2 yıllık abonelikte büyük indirimden yararlanın. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

Mow ayrıca USDTihraççısı Tether’in yönetimi altındaki varlıkların kapsamı, ABD hükümetinin faiz ödemeleri, borç/ GSYİH Oranın ve ulus-devlet Bitcoin benimseme durumunun da kripto para birimi talebini doğrudan etkileyebileceğine inanıyor. Bu kriterlerin yanında şişirmeVe para arzıAyrıca Bitcoin trendini etkileyebilecek makro göstergeler listesine de dahil edildi.

Geçtiğimiz hafta 40.000 doların altına düşen Bitcoin, hızla toparlandı ve yeniden 40.000 doların üzerine çıktı. Bu noktada destek bulan kripto para, hafta sonu boyunca nispeten yatay seyrediyor ve 42.000 dolar aralığında hareketini sürdürüyor.

En son Blockchain bilgileri, büyük yatırımcıların Bitcoin alımlarında 40.000 doların altında bir artış olduğunu ortaya çıkardı. Analistler, özellikle de Bitfinex borsası, balinaların tasarruflarına değer veriyor ve bu tür Bitcoin işlemlerinin, kripto para biriminin yükseliş eğilimini yeniden tetikleyebileceğini savunuyor.

InvestingPro ile Yatırım Dünyasına Hakim Olun

Finans dünyasında gerçek bir değişim için InvestingPro ile tanışın! Borsa bilgilerinden adil fiyatlandırmaya, sağlık durumu analizlerinden profesyonel grafiklere kadar her şey başarıya giden yolda size rehberlik etmek için burada. Özel indirim kuponlarımızla seçtiğiniz planda %60’a varan avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bu fırsatı INVTROZEL1A koduyla 31 Ocak’a kadar kullanın. Çünkü mükemmel yatırım mükemmel araçlarla başlar. KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

eskil-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu