Haber

Refah Partisi Üyesi: İsrail’in politikaları nedeniyle Ortadoğu barış ve huzurdan mahrum kaldı

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, İsrail’in politikaları nedeniyle Ortadoğu’nun barış, huzur ve refaha özlem duyduğunu söyledi.

Yüksel, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

İsrail’in Ortadoğu’da kurulduğu günden bu yana bölgede kan, gözyaşı, zulüm ve katliamların yaşandığını belirten Yüksel, “İsrail’in politikaları nedeniyle Ortadoğu barış, huzur ve refaha özlem duydu.” söz konusu.

Bölgedeki terörün, kaosun ve katliamın tek sebebinin İsrail olduğunu belirten Yüksel, “Başta ABD olmak üzere tüm Batılı ülkeler terör devleti İsrail’in katliamlarını desteklemektedir. Emperyalist güçler olmadıkça barışın gelmesi mümkün değildir. Bölgeden çekilin. Çünkü İsrail’in işgalini ve katliamlarını onaylıyorlar.” veriyorlar.” dedi.

Yüksel, sivillere yönelik hiçbir saldırının kabul edilmeyeceğini, hastanelerin, okulların ve ibadethanelerin bilinçli olarak hedef alınmasının tam bir terör eylemi olduğunu söyledi.

Gazze’nin su kesintisinin, altyapısının yok edilmesinin, okulların yıkılmasının, insanların en temel ihtiyaçlara erişiminin engellenmesinin katliam ve terör olduğunu belirten Yüksel, bunlara sessiz kalamayacağını kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu