Sağlık

Çankaya Belediyesi ilçelerde bulunan poliklinikleri ile her yıl binlerce vatandaşa ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmeti veriyor.

Çankaya Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde genel muayene, diş çekimi, dolgu ve diş taşı temizliği gibi sosyal teminatlardan bağımsız olarak hizmet verilmektedir.

Çankaya Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerde bulunan ağız ve diş sağlığı kliniklerinde Çankayalılara en temel insan haklarından biri olan sağlık hakkını ücretsiz vermeye devam ediyor. Sağlıkta eşitlik ilkesini temel alan uygulama, vatandaşların sosyal güvencesi olsun ya da olmasın genel muayene, diş çekimi, dolgu ve diş taşı temizliğini kapsıyor.

Başkentliler, Yıldız Hizmet Binası’nda Prof. Dr. Nusret Fişek, Dikmen Hüseyin Kölemenoğlu ve 100. Yıl Çankaya Rezidansı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde tedavi edilebilmektedir.

3 NOKTADA VERİLEN HİZMET İÇİN RANDEVU ALMAK YETERLİDİR

Çankaya Belediyesi’nin ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların randevu almaları yeterli. Hizmet verilen ağız ve diş sağlığı kliniklerinin adres ve telefonları aşağıdaki gibidir:

Hüseyin Kölemenoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Aydınlar Mah. Çelikkale Sok. No: 14 Dikmen Tel: 482 56 60

prof. Nusret Fişek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Sancak Mah. Turan Güneş Bulvarı 516. Cadde Yıldız Hizmet Binası İçi Tel: 458 90 40

100. Yıl Çankaya Evi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Emekçi Blokları Mahallesi 1534. Sokak ve 1524. Sokak Kavşağı Tel: 285 85 99

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu