Haber

CHP’li Sezgin Tanrıkulu tehdit etti! “14 Mayıs’ta arkadaşlarımızın hesabını soracağız”

Türkiye adım adım seçime giderken CHP’nin açıklamalarının ardından HDP ve PKK’nın Kemal Kılıçdaroğlu’na desteği her geçen gün artıyor.

CHP’DEN HDP’YE BÜYÜK DESTEK

Özellikle Kılıçdaroğlu’nun HDP ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu’na yönelik tekrarlanan Kandil’den takviye açıklamalarının, CHP’li isimlerin HDPKK’ya bebek katili Öcalan’ın özerkliği ve özgürlüğüne dair verdiği sözlerden kaynaklandığı görülüyor.

DEMİRTAŞ’TAN MAHKEMEYE TEHDİT

Öte yandan HDP’nin son günlerde terörden tutuklanan ismi Selahattin Demirtaş, “Dosyalarımıza bakmayan tüm savcılar, yargıtay üyeleri, Anayasa Mahkemesi üyeleri ve sunduğumuz delilleri dikkate almayan tüm Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeleri müdahale etti. kumpas kurarak ve örgüt kurarak anayasal düzeni bozar.”Sözünü söyleyerek, “Avukatlarımız kapsamlı dosyalar hazırladı, biz sadece günü bekliyoruz. O zaman sanıkta biz değil siz oturacaksınız.”Sözleriyle mahkemeyi tehdit etti.

CHP HIZLI HAREKET ETTİ

CHP, Demirtaş’ın sözlerinin ardından harekete geçerken, terör örgütüne verdiği takviye nedeniyle tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Selahattin Demirtaş için bu kez CHP’li Sezgin Tanrıkulu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni tehdit etti. Kobani davası.

DEMİRTAŞ VE TERÖR YARDIMCILARINA AFAK ÇIKARACAKLARINI SÖYLEDİ

Tanrıkulu “Selahattin Demirtaş hüküm giymedi. Affedilmesi gerekmiyor. Mahkûm da edilmedi.”14 Mayıs seçimlerini söyledi ve işaret etti.

“DOSTLARIMIZI 14 MAYIS’TA İSTEYECEĞİZ”

14 Mayıs Seçimlerinin Ardından ‘Arkadaşlar’CHP’li Tanrıkulu sorumlu tutulacaklarını açıkladı “Bunun sorumlusu kim? Erdoğan Erdoğan’dır. Bunu hem Kürtler hem de ülke demokratları çok iyi biliyor. İşte tam da bu yüzden hesap soracağız. Kayyum politikasından hesap soracağız. Hesap soracağız” seyahat çantası.”sözlerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu