Teknoloji

Lionel Messi’nin ABD’ye transferi Apple için de büyük bir kazanç olabilir.

Lionel Messi’nin Fransa’dan ayrılması ve ABD futbol ligi MLS takımlarının Inter Miami’ye transferi Apple için de büyük bir kazanç anlamına geliyor. Muhtemelen oyundaki en iyi oyunculardan birine sahip olmak hem kulüp hem de lig için büyük bir avantaj. Ama zamanında olduğu gibi Önümüzdeki on yıl boyunca MLS yayın haklarına sahip olan Apple için bu kadar.

Messi’nin MLS’deki ilk çıkışı, Apple TV Plus aracılığıyla sunulan bir özelliktir. MLS Sezon Bileti Aboneliğinizi kesinlikle çok daha değerli hale getirecektir. 6 Haziran’da Apple, Apple TV Plus’ta Messi hakkında dört bölümlük bir belgesel dizisi yayınlayacağını da duyurdu.

Sözleşme şartları henüz net olarak bilinmese de Messi’nin bu transfer için dönüşü Ayrıca Apple/MLS yayıncılık yan kuruluşundan hisse alacağı da söylentiler arasında.

Apple, son zamanlarda futbol dünyasında şaşırtıcı derecede büyük bir oyuncu haline geliyor. MLS muhtırası ve çeşitli belgesellerin yanı sıra şirket, bitmiş olsun ya da olmasın, Ted Kement en büyük akış hitlerinden biri olarak. Ve şimdi Messi’nin gelişiyle çok daha ücretli bir internet yayın hizmeti olacağı kesin.

celikhan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu