Ekonomi

Oppenheimer DREAM IDE denemesinde yükselişe geçti, Nyxoah hisse senedi PT’sini 20 dolara yükseltti

Perşembe günü, önde gelen finans şirketlerinden Oppenheimer, uyku apnesi tedavilerinde uzmanlaşmış bir şirket olan Nyxoah SA (NASDAQ: NYXH) üzerindeki görünümünü düzeltti. Firma, şirketin hisse senedi üzerindeki fiyat hedefini bir önceki hedef olan 17,00 $’dan 20,00 $’a yükseltirken, Outperform notunu korudu.

Ayarlama, Nyxoah’ın DREAM IDE pivotal çalışmasından elde edeceği üst düzey veriler beklentisiyle yapıldı. Bu çalışma Obstrüktif Uyku Apnesi (OSA) olan yetişkinlerde Genio hipoglossal sinir stimülasyon (HGNS) sistemini değerlendiriyor. Nisan ayı başında açıklanması beklenen veriler, Apne-Hipopne İndeksi (AHI) yanıt oranı, Oksijen Desatürasyon İndeksi (ODI) son noktası, medyan AHI azalması ve güvenlik verileri dahil olmak üzere çeşitli temel ölçütler hakkında bilgi sağlayacaktır.

Önümüzdeki veri açıklaması, Genio sisteminin etkinliği ve güvenliğine daha ayrıntılı bir bakış sunacağı için Nyxoah için önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor. Daha kapsamlı bir veri setinin Eylül ayında Uluslararası Uyku Bilimi ve Uyku Tıbbı Konferansı’nda (ISSS) sunulması ve daha sonraki bir tarihte derinlemesine bir inceleme ve analiz sağlayacak olan Tier-1 yayını yapılması planlanıyor.

Oppenheimer analisti, Nyxoah’ın DREAM denemesindeki bilateral HGNS (bHGNS) yaklaşımı ile Inspire Medical Systems’ın STAR denemelerinde kullanılan unilateral HGNS (uHGNS) yaklaşımı arasındaki farkları vurguladı. Her iki yöntem de OSA tedavisindeki etkinlikleri açısından değerlendirildiğinden, bu ayrımların hipoglossal sinir stimülasyonu alanı üzerinde etkileri olabilir.

Fiyat hedefindeki artış, şirket yenilikçi Genio sistemini geliştirmeye ve test etmeye devam ederken Nyxoah’ın pazardaki potansiyeline ilişkin olumlu bir bakış açısını yansıtıyor. Hisse senedi ayarlaması, gelecek verilere ve şirketin uyku apnesi olan yetişkinlerin ihtiyaçlarını karşılama konusundaki beklentilerine olan güveni ifade ediyor.

InvestingPro İçgörüleri

Nyxoah SA (NASDAQ: NYXH) DREAM IDE denemesinden önemli veriler yayınlamaya hazırlanırken, finans çevreleri de şirketi yakından izliyor. InvestingPro’nun son ölçümleri, güçlü bir nakit pozisyonuna ve son zamanlarda önemli getirilere sahip bir şirket olduğunu gösteriyor. Piyasa değeri 484,59 milyon dolar olup, yatırımcı duyarlılığını ve şirketin piyasadaki mevcut değerlemesini yansıtmaktadır.

InvestingPro İpuçları, Nyxoah’ın bilançosunda borçtan daha fazla nakit bulundurduğunu ve bunun da şirket Genio hipoglossal sinir stimülasyon sistemine yatırım yapmaya devam ederken finansal esneklik ve istikrar sağlayabileceğini vurguluyor. Buna ek olarak, analistler bu yıl satışlarda büyüme bekliyor; bu da şirketin uyku apnesi alanında potansiyel pazar penetrasyonunun ve teknolojisinin benimsenmesinin bir göstergesi olabilir.

InvestingPro Verileri, bir aylık fiyat toplam getirisi %45,79 ve üç aylık fiyat toplam getirisi %255,39 olan güçlü bir son dönem performansına işaret ediyor. Bu rakamlar, deneme sonuçlarına kadar güçlü bir yatırımcı iyimserliğine işaret ettiği için özellikle önemlidir. 2023’ün 4. çeyreği itibariyle son on iki aydaki gelir artışı %40,99’dur ve bu da şirketin yukarı yönlü gidişatının altını çizmektedir.

Nyxoah’ın mali durumunu ve gelecek beklentilerini daha derinlemesine incelemek isteyenler için InvestingPro ek bilgiler sunuyor. Şu anda Nyxoah için platform üzerinden erişilebilecek 12 InvestingPro İpucu daha mevcut. Bu bilgilerden yararlanmak isteyen okuyucular, InvestingPro aboneliğinde %20’ye varan indirim elde etmek için INVTROZEL1A kupon kodunu kullanabilir.

Bir sonraki kazanç tarihi 14 Mayıs 2024 olarak belirlenmişken ve şirket 52 haftanın en yüksek seviyesine yakın işlem görürken, paydaşlar ve potansiyel yatırımcılar bu InvestingPro İpuçları ve Veri noktalarını NYXH hakkında bilinçli kararlar vermek için özellikle değerli bulabilirler.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

dosemealtiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu