Teknoloji

Threads’in aktif kullanıcı sayısında rekor düşüş!

Meta’nın Instagram bağlantılı X (Twitter) rakibi uygulaması Threads’i piyasaya sürmesinden bu yana sadece bir ay geçti. O zamandan beri, kullanıcıların uygulamada geçirdikleri süre azaldı.

Şimdi ise iki farklı bilgi analiz şirketi, örneğin uygulamanın yayınlanmasından sadece bir ay sonra her gün giriş yapan kullanıcı sayısının dibe vurduğunu söylüyor.

Bir dijital istihbarat platformu olanBenzerweb’in Gizmodo ile paylaştığı verilere göre, Threads’in günlük aktif kullanıcı sayısı lansmanından sadece iki gün sonra 49 milyon civarındaydı.

BİR KULLANICI, ORTALAMA GÜNDE YALNIZCA 2,3 DAKİKA İPLİKLERİ KULLANIR

Bu sayı 1 Ağustos itibariyle 9,6 milyonun biraz üzerine düşmüştü. Etkileşim de Thread’in ilk günlerine kıyasla önemli ölçüde azaldı.

Benzer web’in bilgileri, mevcut tüm pazarlarda uygulamada geçirilen sürenin 6 Temmuz’da günde yaklaşık 14 dakika ile zirveye ulaştığını, ancak 1 Ağustos’ta yalnızca 2,3 dakikaya düştüğünü gösteriyor.

Analitik şirketinin kıdemli içgörü yöneticisi David Carr, yalnızca ABD kullanıcı verilerine dayalı etkileşim süresinin Threads için biraz daha olumlu olduğunu, ancak çok fazla olmadığını söyledi.

Uygulama ilk zamanlarda 20 dakika ile zirve yapsa da şu anda ABD’li kullanıcılar için 2,3 dakika civarında sabit kalıyor.

KAYNAK: HABER7

altinyaylahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu